Награди за изложители на финала на „Хемус 2022“

Градът Изпод тепето Новини

С връчване на плакети и сертификати за участие на фирмите изложители приключи 15-ото издание на специализираната изложба „Хемус 2022“. В нея участваха над 100 компании, специализирани в областта на отбранителната техника, продукти и услуги, от 22 държави.

Едно от най-силните издания в 27-годишната история на изложението отчитат организаторите от фондация „Хемус-95“ и домакините от Международен панаир Пловдив. 24 % ръст на изложбени площи и над 50 на сто повече чуждестранни компании, сочат числата на статистиката.

Компаниите си тръгват от Пловдив с плакети на Министерството на отбраната, връчени от заместник-министъра Станимир Георгиев. Контраадмирал (о. р.) Николай Николов – председател на УС на Фондация „Хемус-95“, и Милена Тодорова – търговски директор на Международен панаир Пловдив, връчиха на фирмите изложители сертификати за участието.

Участниците в изложението отчетоха високи резултати от представянето на продуктовите си изделия.

Заместник-министър Станимир Георгиев благодари поотделно на всяка  фирма за доброто и достойно представяне на „ХЕМУС 2022“ и изрази надежда, че отбранителният бранш ще бъде удовлетворен от новите партньори и перспективи за развитие.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.