АктуалноГрадътИзбор на редактораИзпод тепетоКварталиНовини

Наглец паркира огромен джип на новия тротоар пред Природонаучния

Възпятият в един от първите попфолк парчета бял мерцедес вече не преследва красиви пловдивчанки, а новата му мисия е да руши пешеходни зони.

Собственикът на огромното возило от снимките не само, че е влязъл на строителна площадка, където не би трябвало да има автомобили, но и нагло си е намерил местенце за паркиране върху новоизградените тротоари около Дондуковата градина.

Явно смята, че съоръженията за пешеходци идеално пасват на габаритите на джипа му, защото е забелязан повече от веднъж да паркира и от ляво и от дясно на улица „Хр. Г. Данов“.

Работещите и живеещите в близост до Природонаучния музей призовават пришълците в района да опазват новите придобивки в градската среда, защото те са на всички.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

15 коментари

  1. Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим–– https://use.my/azalfa

    1. Te da doidat v industrialna zona v Trakiq da vidqt pred Autohaus kakvo se sluchva pone 30 koli parkirat po celiq trotoar .Horata sutrin kato otivat na rabota sa prinudeni da varvqt pred kolite vmesto po trotoara.Sig.kato blasnat nqkoi peshehodec togava shte se setqt .No nali e kazano za kokoshka nqma proshka za milioni nqma zakoni .

  2. Такива като този селски наглец са най лесни, забивам му кирката по сред бял ден, ако ще и хора да има, въобще няма да се съобразявам с него, като той с хората

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина