ВластГрадътКварталиНовини

Малките радости: Нова инфраструктурата пред един от най-големите блокове в Тракия

Приключи работата по обновяването на инфраструктурата пред блок 96-ти в най-младия пловдивски район. Той се намира на една от основните пътни артерии – ул. „Съединение”,  до кооперативния пазар и срещу училище „Димитър Матевски”.

Изградени са паркоместа, удобни бетонови тротоари, подходи към осемте жилищни входа и достъпна среда. 

„Блок 96 е готов. Съобразихме се с желанията на всички, остана само разногласието на вход А за площадка за пейки. Мина и този дълъг етап. Продължаваме с ремонтните дейности в зона А-7”, заяви кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

Обновена инфраструктура има и около блок 269-ти в „Скобелева майка”. Там също има бетонови тротоари, достъпна среда и отводняване.

„Благодарности на 269 за търпението. Най-накрая спазих обещаното. И на мен ми тежеше. Иска ми се по-бързо да стигнем до всеки дом”, сподели Костадин Димитров, който изпълни поет към жителите ангажимент.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Един коментар

  1. Господин Димитров, кога ще завършите започнато около Поликлиниката? Преди време по вашата инициатива около нея бяха монтирани шест енергоспестяващи улични лампи и до там. Тротоарите околовръст Поликлиниката са в лошо състояние. И не само. Това е един от най-посещаваните обществени обекти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина