ГрадътЖивотИзбориКварталиМненияНовиниОбщина Пловдив

Костадин Димитров и Тони Стойчева инспектираха „Модър-Царевец“

Кметът Костадин Димитров и кметът на район “Западен” Тони Стойчева направиха инспекция на пробива „Модър – Царевец“ днес. На срещата присъстваха представители на фирмите изпълнители.

“Парсек груп“ пое ангажимент до 10 дни да приключи с полагането на тръбите за ВиК, което ще даде възможност на „Драгиев и ко“ да асфалтира пътя в рамките на следващите 3 месеца. Целта на срещата е да се упражни по-строг контрол върху работата и да се поставят точни срокове за финализирането на проекта, тъй като проблемите с трафика на Пловдив са огромни, съобщиха от кметството в „Западен“.

Бяха коментирани и датите за реализирането на връзката между ул. “Царевец“ и новооткритият участък на бул. “Хаджи Димитър”. Тони Стойчева и Костадин Димитров се обединиха около мнението, че трябва да бъде направено всичко възможно, за да се завършат просрочените строително-ремонтни дейности, които вече сериозно затрудняват придвижването на гражданите на Пловдив.

Снимки: Район „Западен“

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. Мисля че сегашният кмет ще е най добрият за града от всички досегашни. Въпреки трудното положение положение в което е „благодарение“ на предишното „управление“ ще се справи най добре.

    1. тъй, тъй – голям „комплимент“ че щял бил да бъде най-добрият от поредицата кьопави ГЕРБави кметове избирани от 11-хилядната тълпа гласоподаватели КАЛИНКИ на ясла в заплатаджийницата на СелСъвета

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина