ГрадътИзбориНовини

„Извадиха” очите на Александър Сиди от предизборните му плакати

Изчегъртаха ме. Буквално.Реваншизмът и агресията в политиката никога не са били добър съветник и това е доказано в исторически план, коментира във Фейсбук кандидатът за депутат от ВМРО

Неизвестни „извадиха” очите на водача на листата на ВМРО в Пловдив Александър Сиди от предизборните му плакати на няколко места в града. Бившият народен представител от 44-ото Народно събрание отговори на случилото се в профила си във Фейсбук:

Днес 10 века от ослепяването на Самуиловите войници от Василий II Българоубиец при крепостта Ключ, най-стария жив град в Европа осъмна с изчегъртаните ми очи. Изчегъртаха ме. Буквално.

Реваншизмът и агресията в политиката никога не са били добър съветник и това е доказано в исторически план.

143 години след Освобождението на страната ни от турско робство новите „родолюбци“ от „Шоуто на Слави“, „Мутрите на Мая“, „Демократите“, които побързаха първо да си вдигнат заплатите на 10 хил. лева, ГЕРБ, които послушно преклониха главица пред ИТН, както и „червените патриоти от БСП“, открито показаха своята привързаност към етническата партия ДПС, която беше отстранена от ВМРО и патриотичните формации в предходните два парламента от ключовата си позиция в управлението на страната. Припомням това, по повод срамните и престъпни промени в изборния кодекс, които партиите от срамното 45-то НС направиха за краткия живот от съществуването си.

Нека припомня, че през 2015 г. благодарение на ВМРО и ПФ, секциите в държавите извън ЕС бяха ограничени до 35 на брой. Така реално беше ограничена и възможността в Турция хора, които нямат българско самосъзнание, да излизат под строй и да гласуват безконтролно за етническата партия ДПС.

Нека се знае, че няма друга политическа партия за последните 30 години, която да е изпълнила своите политически ангажименти към българите. Няма друга партия, която защитава толкова много националните интереси не само у нас, но и зад граница.

А вие чегъртайте, другари! Изчегъртването оставя незаличими белези по ръцете! Както и част от изчегъртаното.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО и ПЛОВДИВ В СЪРЦЕТО!

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина