Георги Търновалийски: Явно оценката е, че ние сме били удобната опозиция

Градът Избори 2021 Новини

„Резултатът е унизителен, обиден. Но така е – когато сееш ветрове, жънеш бури.“ Това коментира пред БНР Георги Търновалийски, член на Националния съвет на БСП и на Градския съвет на партията в Пловдив.

Морално е това ръководство да освободи от себе си БСП, за да може партията да стъпи на здрави основи и да започне връщане на доверието, изтъкна Търновалийски.

„Не е нужно да се иска оставка. Когато загърбиш структурите, организациите, хората, когато загърбиш историята и самата БСП – това се получава.“

„Това ръководство ще си остане на дъното. Четири години в опозиция, уж най-голямата, и получаваме този резултат. Явно оценката е, че ние сме били удобната опозиция“, коментира Георги Търновалийски в предаването „Преди всички“.

„Неочакван е резултатът за всички нас. Този разгромяващ резултат, този срив в доверието към БСП, въпреки че той се усещаше, но Корнелия Нинова и нейната кохорта не искаха да го разберат.“

Цялото интервю слушайте в БНР.

Споделете ни във:

2 коментара за “Георги Търновалийски: Явно оценката е, че ние сме били удобната опозиция

  1. Корнелия Нинова разби структурата на БСП в Пловдив, но си вкара автогол, който ще й вземе главата.

  2. Да така е.Когато някой иска българите да са против българите.ВСЕКИ българин има право на глас,имот независимо къде е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.