АктуалноГрадътИзбори

Букмейкъри пуснаха залози за кмет на Пловдив

Известна онлайн букмейкърска къща пусна залози с коефициенти за това кой ще е бъдещият кмет на Пловдив. Фаворит, според тях, е кандидатът на ГЕРБ Костадин Димитров, за когото коефициентът е 1,40. Втори по шансове е кандидатът на ПП-ДБ проф. Ивайло Старибратов, чиито шансове се оценяват с коефициент 3,25.

Необичайно големи шансове получава едно от малко спряганите имена – Иван Калоферов, издигнат от ПП „Движение демократично действие – ДЗ“, студент в ПУ „Паисий Хилендарски“, специалност политология. Те се равняват с шансовете на Славчо Атанасов, издигнат от група партии „Съединени за Пловдив“ – и двамата получават коефициент 7,50.

Съвсем екзотично за букмейкърите изглеждат следващите кандидатури – на Ангел Георгиев (Възраждане), Костадин Палазов (БСП) и Станислав Балабанов от ИТН, чиито шансове са с коефициент 51.

Любопитно е, че в София кандидатът на ПП-ДБ има по-големи шансове от ГЕРБ, ако се доверим на букмейкърите. Залог за Васил Терзиев би се върнал 1,5 пъти, докато за Антон Хекимян – 3 пъти. Недалеч от него е Ваня Григорова от БСП, чиито коефициент е 5,50.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

10 коментари

 1. Като няма за какво да пишат и започнаха
  да пишат глупости,сигурно са финансирани от К .Димитров гербаджийски боклук да промиват мозъците на хората и да ги манипулират пак да гласуват за тая отвратителна партия
  Никой вече не иска Герб да управлява,поне никой, който е с ума си,благодарение на тая партия града се превърна в отвратително място за живеене

 2. ПодТеЛето ЛЪЖЕ отново.

  Фместо да разтягаш Локумени „Коментари“ и РАЗСАЖДЕНИЯ требе да плеснеш съответнио ЛИНК в синьо, че да кликна, бе!

  (да не би да е пак оня лъжливия подкупен КараКАЛИНКА?)

  1. Ти пък!
   Тъкмо щях да са втурна да си залагам последните стотинки за ПРЕКРАСтавия г-н Чонов, фюрер на афтобусаджийската маф… агитка и представител на баскетБОЛНИЯ мозъклия дето доведе Града до деред… до тоа хал!
   Пък ти – не им ‘аресваш класациите …! …?

   (ама верно – кадърниците от ПодТеЛето БАЯ БУКВИ изпишкаха само дето пропуснаха да дадат адресчето и именцето на „буукмейкърите“ (мн.ч. поне двама!) да идем да им дадем ПАРИЧКИТЕ)

   1. т’ва малко мяза на ония измислици ф „новините МЕНТЕ“ дето отгоре-додоле все ЛЪЖАТ.

    Щом е така, относно ПодТеЛето ша си свериме РОЛЕКсите

    И без туй напоследак все четем тук Въздух, Фишеци, ДребноТемие плюс Държавнически Служебни ВЪЗТОРЗИ

  2. Сигурно финансирани от оня гербаджийски боклук К.Димитров,за да манипулира мнението на хората,виждаме в други анкети колко ниски проценти има,не го искат хората

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина