ГрадътЗабавлениеИзпод тепетоНовини

„Базар Капана“ се завръща през април

Скоро ще станат ясни и датите за дългоочаквания ‘‘Капана Фест‘‘ 2023

След изключително успешния Коледен Базар ‘‘Капана‘‘ 2022, ‘‘Базар Капана‘‘ се завръща през април по случай Цветница и Великденските празници.

Първото издание за 2023 година ще е Великденски Базар ‘‘Капана‘‘ от 7 до 17.04, а скоро ще станат ясни и датите за дългоочаквания ‘‘Капана Фест‘‘ 2023.

Базарът пак ще се разположи над ул. Гладстон – в частта между Община Пловдив и Цар Симеонова Градина.

„Планирайте си дълга пролетна почивка, защото ще сме заедно цели 11 дни и отново ще се съберем в Пловдив, за да посрещнем празниците“, казват организаторите.

Ще има хубава музика на живо, много вкусна храна и напитки от ‘‘Вкусна Спирка‘‘. Осемметровата синя каравана ще е на разположение и ще представи тематично стрийт фууд меню.

В неделя на 16.04 специално за най – малките посетители ще се появят великденският заек и неговите приятели. Посетителите ще имат възможност да се насладят на страхотни коктейли от бар ‘‘Капана‘‘, който ще е разположен точно до сцената.

„Готови сме да изненадаме приятно вас и сетивата ви със селекция от био и натурални шоколад, кафе, хляб и печива, мед, тахани, люти сосове, гофрети, чай и натурални сокове.“

Ще има и натурални лакомства и аксесоари за домашните любимци.

Ще бъдат представени над 80 български модерни занаятчии, автори на ръчно изработени изделия, модни и козметични марки, които ще поднесат с усмивка и лично отношение прекрасни продукти, в които са вложили много труд и любов.

„Очаквайте нови предложения за вас в сферата на био и натурална козметика, лимитирани серии дрехи, бижута, аксесоари, детски и образователни книги, свещи, керамични съдове и още много уникални изделия, подбрани за вас.“

Всичко това ще е поднесено подобаващо с музикална селекция от my-vinyl.com – магазин за грамофонни плочи.

От днес до началото на събитието в страницата ни Базар Капана ще бъде представен всеки един участник.

Запитване за участие може да изпратите до имейл: [email protected]

За повече информация:

facebook:
https://www.facebook.com/KapanaFest/

FB-събитие:
https://www.facebook.com/events/568478688215181/?active_tab=discussion

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина