ГрадътИзбориМненияНовини

Адв. Юлияна Рангелова влиза в кметската надпревара за Пловдив

Документи за участие в изборите подаде адв. Юлияна Рангелова и екипът й в ОИК Пловдив. Тя ще излезе от името на политическа партия „Глас народен“ като Юлияна Рангелова ще бъде кандидат за кмет на община, а кандидатите за районни кметове и общински съветници ще бъдат обявени до седмица.

На излизане от ОИК Юлияна Рангелова направи следното изявление:

Уважаеми пловдивчани,

Водена от любовта си към Пловдив и уважението към Вас, моите съграждани, заявявам своята кандидатура за кмет на Община Пловдив.

Пловдив е в криза. На всички ни дотегна да дишаме мръсен въздух, ежедневно да се сблъскваме с транспортния хаос и разкопаните улици, да виждаме все по-малко зелени площи.

Градът е в плен на шепа алчни сребролюбци, които осъществиха стотици сделки в ущърб на гражданите и общината.

Време е да се обединим и заедно да сложим край на този срамен процес!

Да спрем разграбването на Пловдив!

Да спрем порочния модел на управление!

Да спрем обезличаването на Пловдив!

Да спрем заедно погубването на най-стария жив град в Европа!

Категорично не приемам софийските партийни централи да определят дневния ред  на Пловдив.

Пловдив е на хората и той трябва да се управлява заедно с гражданите, живеещи с ритъма му, като посочват проблемите и дават решения. 

Представям платформа за управлението на Пловдив и Ви каня, заедно да я допишем и заедно да я осъществим. Искам гласът на пловдивчани да се чува и Пловдив да се управлява с гражданите. Затова предлагам да се създадат обществени съвети, които да бъдат помощник и коректив на кмета, районните кметове и Общинския съвет.

Съединението прави силата. Нека заедно да направим Пловдив по-добро място за нас и нашите деца.

Подавам Ви ръка, приемете я!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

  1. Юлия ти си човека който може да направи нещо хубаво за този град.аз съм с теб и ще убеждавам хората за теб .стига с тези мъже видяхме ги че нищо не става от тях.успех ти пожелавам.Тополовград те подкрепят.

  2. Адвокатката ,повече прилича на мутреса от 90 те.На ден поне с десетина нарушения на пътя.Тая съм я засичал в насрещното,спряла постоянно на забранителни знаци,еднопосочно движение за нея не съществува ….Е все пак е с G класа…

  3. Красива жена, доказан професоиналист, милостива към всички и всеотдайна към всичко, с което се заема, честен и отговорен човек, който докрай изпълнява обещанията си.
    Премерена и стилна във всяко нещо.
    И най-смисленото и интелигентно послание.
    Без съмнение – това е най-добрия кмет на любимия ни, вечен и безценен Пловдив.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина