ГрадътИзбориНовини

Здравко Димитров и Георги Стаменов се срещнаха с жители на булевард „Княгиня Мария Луиза“

Кандидатите на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров и за кмет на район „Централен“ Георги Стаменов спечелиха адмирациите на жителите на бул. „Княгиня Мария Луиза“ № 32-36, след като повече от час разговаряха с тях и намериха решение на всеки от проблемите им. В срещата участваха и  народният представител Димитър Лазаров и претендентите за общински съветници Фиданка Кацарева, Александър Радев, Деница Чингарова и Тони Каменова.

Живеещите в квартала благодариха на Георги Стаменов за новите тротоари, осветление и наскоро изградения огромен паркинг зад блоковете на ул. „Гео Милев“. Желанието на всички присъстващи бе кафенето на бул. „Княгиня Мария Луиза“ до № 32-36, което е на общински терен, да заработи в най-скоро време.

„Във всеки от трите блока живеят по 44 семейства и откак затвориха заведението няма къде да се събираме“, обясниха жителите.

Георги Стаменов ги увери, че процедурата за отдаване под наем ще бъде задействана до края на годината, а до пролетта на следващата, кафенето ще има нов стопанин. Той допълни, че едно от условията за бъдещия наемател ще бъде да изгради нова детска площадка до заведението.

„Така ще има място и за по-възрастните хора от блоковете и за майките с деца“, отбеляза той и думите му бяха посрещнати с радост от присъстващите. Кандидатът на ГЕРБ за нов мандат за кмет на район „Централен“ Георги Стаменов обеща да съдейства и за поставянето на кофи за разделно събиране на отпадъците на бул. „Княгиня Мария Луиза“ 32 и на контейнер за смет до кръстовището на улиците „Богомил“ и „Сан Стефано“.

„Не съм срещал досега такъв кмет, който да си говори толкова много с хората, да ги изслушва така търпеливо и да им обяснява човешки по какъв начин и кога ще реши казусите им. Надявам се повече политици да са като Вас“, възкликна удивено жител на „Централен“. Той придружаваше съпругата си – млада майка, която сигнализира, че детските колички няма откъде да минат, заради автомобилите, паркирани до алеите на новия парк на бул. „Княгиня Мария Луиза“ и „Източен“. Стаменов посочи, че проблемът ще бъде решен до дни с монтирането на няколко анти паркинг съоръжения.

Гражданите благодариха за разбирането и пожелаха успех на вота на 27 октомври. На местните избори ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината за кмет, районен кмет и общински съветници.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина