Две села искат премахване на мантинелите на Околовръстното

Гласове Новини
премахване на мантинели

В Марково и Първенец има подписки с това искане

В кметствата на две села в областта има инициирани подписки с искане да незабавно премахване на поставените непосредствено до пътните плана ограничителни елементи в реконструирания участък на обходния път на Пловдив. Това са Марково и Първенец.

Преди два дни от кметството в Марково обявиха, че във връзка с постъпилите множество сигнали за опасността, която представляват новите мантинели, поставени на реконструирания участък на околовръстното шосе на град Пловдив, в с. Марково вече има направена подписка за тяхното премахване. Тя може да бъде подкрепена в сградата на Кметството, заведенията и магазините на територията на селото.

Днес от фейсбук страницата на кметство Първенец стана ясно, че в селото също стартират подписка за това.

Споделете ни във:

2 thoughts on “Две села искат премахване на мантинелите на Околовръстното

  1. Пич ако минеш на околовръстнот осветкавично в бордюра си се отрепал като едното нищо мястото което може да позваш без да влезеш в канал, дърво или друго препятсви е е около 50 -60 сантиметра…..

  2. Няколко дни преди фаталната катастрофа на околовръстното избегнах фатален челен сблъсък пред Балчик . От насрещна колона изскочи с огромно ускорение Порше на не повече от 15-20 метра . Мигновено минах на бордюра и се разминахме на косъм . Какво щеше да се случи ако имаше мантинели – нямаше сега да пиша тези редове . ОТСТРАНЯВАНЕ НА МАНТИНЕЛИТЕ ЧАС ПО-СКОРО .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.