ГласовеИзбориМненияНовини

Цялата структура на ИТН в община Марица напусна партията

Всички членове и симпатизанти на ПП Има Такъв Народ от община Марица обявиха, че напускат партията на Слави Трифонов. Структурата разпространи декларация до ръководството на ИТН, с която го уведомяват, че вкупом преустановяват дейността си, свързана с политическата формация.

“ Ръководството на партията ясно ни показа, че не държи на своите координатори, членове и симпатизанти. За наше огромно съжаление не получихме необходимата подкрепа, за да работим за благото на община Марица, въпреки желанието ни да се включим активно в промените в държавата ни на местно ниво и желанието ни за комуникация с ръководството и съвместна работа с отговорните кадри на Има Такъв Народ това не се случи, което доведе до разочарованието ни и желанието ни да се оттеглим“, се казва в декларацията.

Бившият вече координатор на ИТН в община Марица излезе и с емоционална позиция до медиите, която публикуваме без редакторски намеси:

“ Всички ние сме хора и всички грешим… Важното когато грешим обаче е дали имаме куража да признаем грешката си и да не я повтаряме. Осъзнаваме, че давахме сърце и душа за една идея и една кауза, която за други беше просто бизнес. Въпреки всичко нашите глави остават високо вдигнати, защото каквото и да сме правили сме го правили винаги водени от желанието да съградим една нова и по-добра България. Уви – нашите надежди бяха попарени, но нашето желание за промяна, нашата отдаденост на идеята са все неща, които никой не би могъл да ни
отнеме. Ние оставаме тук и ще се борим да има по-добро бъдеще за Родината ни,
защото тя ни е само една и за разлика от други, които дълго лицемерничаха и
излъгаха хиляди, ние милеем за нея. Останахме до последно в партията, таяхме напразни надежди, изгаряхме отвътре когато свои и чужди ни критикуваха. Деструктивното поведение на партията и нейните действия в крайна сметка отвориха и нашите очи или както се казва “По- добре късно отколкото никога”. Ние искахме да сменим системата, да нормализираме положението в страната и точно за това предприехме тази последна и категорична крачка, не бихме могли да вървим срещу самите себе си и да предадем идеалите си заради болните амбиции и задкулистни игри на шепа
хора
!“

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина