ГласовеИзбориМненияНовини

Борисов в Раковски: Тиранията на Радев ще му изяде главата

“Продължавам да чакам да ми кажат коя е моята банка!?”, каза бившият премиер

Тука католици има ли, попита той събралите се на площада в най-голямата католическа общност у нас – ВИДЕО

В Раковски съм, за да подкрепя хората, които са тормозени и мачкани от диктатора Румен Радев и гавазите му„, каза при пристигането си в градчето днес бившият министър – председател Бойко Борисов.

На площада го очакваха кметът Павел Гуджеров, координаторът на ГЕРБ за областта и кмет на Стамболийски Георги Мараджиев, активисти на партията и служители на комуналното общинско предприятие, които тази сутрин са били викани на разпит в Икономическа полиция.

Припомняме, че тази сутрин от ОД на МВР – Пловдив съобщиха, че Икономическа полиция проверява информация за корпоративен вот в Раковски. Час по-късно Бойко Борисов бе на площада в града с най-голямата католическа общност у нас.

„Тука католици има ли“, попита той събралите се и добави “значи католици, православни всички ни мачкат”.

Той призова хората, да не се плашат.

“Всичко ще приключи на изборите на 14-ти или най-късно на втория тур. Тиранията на Радев ще му изяде главата. С неговите камъни, по неговата глава!”, заяви Борисов и попита виканите на разпит Петя Аврамова и Николай Нанков какво са им правили в полицията.

Дани Каназирева, която също бе на място, коментира, че правното основание, по което са призовани хората от Раковски, според нея не е коректно.

Вижте още от срещата на Борисов с хората в Раковски.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Каква забавна картинка! От тези на снимката, едва ли има някой, който няма личен интерес, гербаджиите да се върнат. Иначе да се доближаваш до този, си е пълен нонсенс.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина