Борисов в Раковски: Тиранията на Радев ще му изяде главата

Гласове Избори 2021 Новини

“Продължавам да чакам да ми кажат коя е моята банка!?”, каза бившият премиер

Тука католици има ли, попита той събралите се на площада в най-голямата католическа общност у нас – ВИДЕО

В Раковски съм, за да подкрепя хората, които са тормозени и мачкани от диктатора Румен Радев и гавазите му„, каза при пристигането си в градчето днес бившият министър – председател Бойко Борисов.

На площада го очакваха кметът Павел Гуджеров, координаторът на ГЕРБ за областта и кмет на Стамболийски Георги Мараджиев, активисти на партията и служители на комуналното общинско предприятие, които тази сутрин са били викани на разпит в Икономическа полиция.

Припомняме, че тази сутрин от ОД на МВР – Пловдив съобщиха, че Икономическа полиция проверява информация за корпоративен вот в Раковски. Час по-късно Бойко Борисов бе на площада в града с най-голямата католическа общност у нас.

„Тука католици има ли“, попита той събралите се и добави “значи католици, православни всички ни мачкат”.

Той призова хората, да не се плашат.

“Всичко ще приключи на изборите на 14-ти или най-късно на втория тур. Тиранията на Радев ще му изяде главата. С неговите камъни, по неговата глава!”, заяви Борисов и попита виканите на разпит Петя Аврамова и Николай Нанков какво са им правили в полицията.

Дани Каназирева, която също бе на място, коментира, че правното основание, по което са призовани хората от Раковски, според нея не е коректно.

Вижте още от срещата на Борисов с хората в Раковски.

Споделете ни във:

2 thoughts on “Борисов в Раковски: Тиранията на Радев ще му изяде главата

  1. Каква забавна картинка! От тези на снимката, едва ли има някой, който няма личен интерес, гербаджиите да се върнат. Иначе да се доближаваш до този, си е пълен нонсенс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.