БългарияГероите на деня

Запасното войнство в Пловдив подкрепя Георги Гергов за кмет

Категорична подкрепа за Георги Гергов декларираха офицерите от резерва и запаса в Пловдив на среща тази вечер .  „За нас е чест да застанем зад човек като Вас – с име и авторитет, последователен и доказал се, който ще работи за просперитета на нашия град” – каза председателят на Съюза полк. Божидар Манев. Той подчерта, че бъдещият градоначалник се ползва с уважението на хората под пагон и те са готови да му помогнат, за да се случи промяната.

„Не мога да простя на прехода, че подложи на унижение най-подготвените, най-добрите  кадри на държавата като вас и ги прати да стават охранители” – сподели болката си Георги Гергов и заяви, че трябва да се направи прелом. „Този прелом може да стане в Пловдив и аз съм на амбразурата, готов за решаващата битка” – каза кандидатът за кмет, а препълнената зала го аплодира. По думите му най-големият проблем на пловдивчани е бедността, която управляващите задълбочават с огромните кредити и проспаните милиони европейски средства. „Длъжни сме да изринем общинския съвет от всички, които разпродадоха имотите на Пловдив, но не направиха нищо за кварталите” – посочи Георги Гергов. Пред запасното войнство той очерта рисковете пред Община Пловдив във финансово, икономическо и социално отношение. „Аз имам проекти във всяка една сфера и това е моят екип, с който ще реализирам нашата програма за хората” – обясни кандидатът за кмет и представи кандидатите за районни кметове с техните ангажименти.

Георги Гергов гарантира, че той ще възстанови диалогът с военно-патриотичните съюзи и ще се среща всеки месец с техните ръководства. Към кмета ще има също консултативни съвети на всички гилдии в града, стана ясно от думите му. Той сподели идеите си за възстановяване на общинската икономика, за стимулиране на бизнеса и за прозрачност в местната власт. „Пловдивчани не са втора ръка хора и заслужават да живеят достойно като граждани на вековен град. Това мога да направя аз!” – заяви Георги Гергов. 

Близо два часа и половина запасното войнство и подкрепеният от тях кандидат за кмет с №5 говориха като близки другари за сбърканата система на прехода, за бежанската криза, за спората и образованието, за влошените отношения с Русия и загубата на огромните руски пазари, за медийната политика. В заключение летецът полк. Димитров обобщи срещата така: „Изводите са направени: положението е критично, състоянието е нетърпимо! Поставихме целите си за победа и промяна с №5!”. Георги Гергов благодари за подкрепата и гарантира, че е готов и с цялото си сърце ще работи за Пловдив.

Председателят на Съюза на ветераните от войните Атанас Хаджиев награди лидерът на пловдивските социалисти с юбилеен медал „70 години от победата над фашизма” с благодарност за постоянната помощ и с пожелания за успех на 25 октомври.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина