БългарияГероите на деня

Славчо Атанасов и Красен Кралев бистрят съдбата на стадион „Пловдив”

Законодателните инициативи и приоритетите в сферата на младежките политики и спорта обсъдиха на първата си работна среща днес новоизбраният председател на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта в 44-ото Народно събрание Славчо Атанасов и министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

Съдбата на стадион „Пловдив“ постави по време на разговора с министър Кралев председателят на парламентарната ресорна комисия. Славчо Атанасов се е ангажирал да представи пълната документация по проекта за доизграждането на спортното съоръжение, в това число анализ, изготвен на високо експертно равнище от Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране и точните финансови разчети.

По време на срещата Славчо Атанасов и министър Кралев са обсъдили и новия проект на Закона за физическото възпитание и спорта, който предстои да бъде внесен в Народното събрание.

Председателят на Парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта започва поредица от срещи със спортните федерации и неправителствени организации и институции, работещи по проблемите на децата и младежта.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина