БългарияГероите на деняГрадътЗдравеИзпод тепетоМненияНовиниПУЛС

Schneider Electric подпомага ремонта и обновяването на отделене в инфекциозната болница „Свети Георги“

Чрез своята фондация и под егидата на Фондация дьо Франс Schneider Electric, лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизация, за втора поредна година подновява ангажимента си към #GivingTuesday. В България, екипът на Schneider Electric в София и Пловдив ще подкрепи #GivingTuesday, като подпомогне ремонта и обновяването на едно от отделенията в инфекциозната болница „Свети Георги“ в града под тепетата. За каузата служителите организират 24-часов благотворителен занаятчийски базар, на който ще предложат и ще закупуват ръчно изработени от тях коледни украси, бижута, интериорни детайли и др. В допълнение компанията ще предостави необходимите за ремонта ключове и контакти.

Световното движение #GivingTuesday, което насърчава щедростта, ангажираността и солидарността, ще бъде отбелязано по целия свят на 3 декември 2019 г. От 2018 г. фондацията Schneider Electric успешно обединява 40 държави около тази инициатива, която отговаря на ценностите на компанията и дава нови възможности на служителите да проявят социална активност.

„За #GivingTuesday2019, Schneider Electric има за цел да насърчи и използва още повече обществена енергия и ангажираност по целия свят чрез своята фондация. Ангажираността на нашите служители към партньорите ни е един от крайъгълните камъни, върху които е изградена нашата фондация. Всички наши инициативи се оценяват въз основа на индекса на Schneider за въздействието върху устойчивото развитие (Schneider Sustainability Impact), който измерва напредъка, постигнат в изпълнение на конкретните цели, заложени за 2020 г.“, споделя Жил Вермо Дезрош, старши вицепрезидент „Устойчиво развитие“ на Schneider Electric и генерален делегат на фондацията Schneider Electric.

За да отговорят по-добре на специфичните нужди на всяка страна, в която присъства Schneider Electric, местните екипи, участващи в инициативата, имат възможност да адаптират своите усилия към реалиите в своите страни. Независимо дали действат сами, с колеги или си партнират с организация с идеална цел, дали са част от глобална, местна или лична инициатива, служителите на Schneider Electric са свободни да се включат, както сметнат за добре.

Schneider Electric България организира и редица самостоятелни благотворителни инициативи, които стават част от силно развитата социална корпоративна отговорност на компанията. През септември, 2019 г. Schneider Electric България реализира мащабната кампанията #ДариЕнергия, в резултат на която компанията подпомага над 2 000 български семейства в енергийна бедност.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина