Протестъри нахлуха в областна управа, за да кажат Сбогом на Каймаканов

Героите на деня

Приготвиха му клетка за „Квотараци”, изпратиха го с песен на Емил Димитров

Група от протестърите срещу кабинета Орешарски нахлу в областната управа тази сутрин, за да се сбогува с „любимия” си губернатор Венцислав Каймаканов. Точно в 11ч., половин час преди официалната церемония по предаването на властта в администрацията, близо десетина души с плакати, вувузели и клетка за Квотараци атакуваха вече бившия областен управител. Той прие случващото се с отпускарска усмивка и леко раздразнение. Влизайте си в клетката, за да пусна Тумби на свобода. Чака ви от една година. Тази клетка си е ваша, тя е за хора от квотата на Квотараците. Г-н Каймаканов, вашата клетка ви чака, обърна се към цалапишкия бизнесмен Албена Хинкова, която бе сред най-активните дами в недоволството срещу Орешарски, Тройната коалиция и самия Каймаканов. Той беше параван на задкулисието. Той е назначение на ДПС и това се доказа с бъдещото му участие в изборите. Защо продължава да крие връзката си тази партия, попита Хинкова.

Протестиращите дудукаха близо 15 минути в заседателната зала на областната управа. След което се разотиваха. Част от тях останаха на самата церемония по предаването на ключа и печата на администрацията от Каймаканов на новия губернатор Розалин Петков.

Навън остана караул от протестъри, които чакаха бившия областен с високоговорител. През устройството, на разлъка, поздравиха Каймаканов с парчето на Емил Димитров „Нашия сигнал” и му напомниха, че ДПС му е дало чатлак за парламентарните избори.  Откажете се от политиката, досадихте ни вече, призоваха те.  

Споделете ни във:

10 thoughts on “Протестъри нахлуха в областна управа, за да кажат Сбогом на Каймаканов

  1. Благодарим ви г-н Каймаканов. С вас имаме надежда във бъдещето. Не ни оставяйте. Има все още свободни хора в България. Смело напред!

  2. Има хора и неща, които всяват авторитет още щом ги видиш. Щом ги чуеш разбираш кой е лидера и кой може и знае. Кой какво прибира в България си знае само този дето го засяга. Предлагам на лекаря на психиатъра да вземе една права лопата и право на новия хит в областта- пътя за Ягодово или този за Асеновград. Асфалт много!

  3. Не разбирам защо не харесвате Каймаканов. Той направи много за областта и държавата през престоя. Ние от с. Трилистник вярваме в него.

  4. Имам предложение към лудата с клетката, дъртия с вувузела и пенсионера с късите дънкови гащи- протестърите: не се врете там дето не ви е работа, че нещата се променят. Днешно време нищо не се знае.

  5. Абе хора, гледах по Пловдив 24 интервюто на новия и бившия управител. Ми то новия все едно в казармата в Сопот старшината- няма дикция, няма визия, няма ораторско слово. Виж бившия е друга работа. Не го знам господина какъв и що е,аз гледам на село царевица, ама хубаво говори има интелект.

  6. Абе то и аз симпатизирам на ГЕРБ, ама тези мумии с вувузелите ли взехме. Ей, нашите нали ще дърпаме напред, що се излагаме с тези умрели скелети. Плашещо е! Този човек от снимката, възрастния, не знае вече пикае ли му се или е гладен за кисело мляко!

  7. Първо котараците в София, после квалификации на село! Ей госпожата с пердето на главата, влака за Подуене тръгва сътрун в 6.15ч.

  8. Тази лудата с пласмасата ли ще ми дава наклон на живота и ще определя управлението на един или друг. Господата от психиатрията да внимават с пациентите си, че нещо по жегите свободните дни не им се отразяват добре.

  9. Вярно е,че непосилните жеги водят до ментални проблеми.Що се отнася до г-жата с клетката за котки – прав беше Пикаещият във фонтаните за тишината в спалнята…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.