Програмата за управление на Иван Тотев вече и онлайн

Героите на деня

Image title
Програмата за управление на кандидата на ПП ГЕРБ за кмет на Пловдив инж. Иван Тотев е качена на официалния му сайт. Тя съдържа 11 секторни политики, а именно Бюджет, Градоустройство, Транспорт, Здравеопазване, Образование, Екология, Култура, Туризъм, Спорт и младежки дейности, Европроекти и Електронна община. За всяка от тези области е направен анализ на състоянието към момента, както и са очертани основните цели за развитие в съответните сектори.
Предизборната програма на кандидата на ПП ГЕРБ за кмет на Пловдив инж. Иван Тотев е разработвана в продължение на осем месеца от екип от експерти. 
„Пловдив е уникален европейски град  не само със своята история и култура, но и със своите граждани. Наследството, което са оставили предците ни, е както в сградите, така и в духа на Пловдив.
Голямата ми мечта е градът ни да се развива и модернизира с темповете, с които  заслужава. Пловдив трябва да се върне на подобаващото му водещо място в България.
Аз и моят екип сме готови да поемем тази отговорност и знаем как да го направим„ – така започва обръщението на Иван Тотев към пловдивчани.
Цялата Предизборна програма може да прочетете на сайта www.ivantotev.com.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.