Подсъдимият Димитър Сотиров търси спасение в БСП

Героите на деня

Скандалният кмет на Куклен тича при другарите за помощ

Димитър Сотиров чака другарите във фоайето на конферентния център в панаира
Димитър Сотиров чака другарите във фоайето на конферентния център в панаира
Подсъдимият кмет на Куклен Димитър Сотиров марширува по червеното килимче на вчерашната супер секретна градска конференция на БСП в панаира. Обвиненият за злоупотреба със служебното си положение администратор явно търси спасение от съдебните си неволи в редиците на столетницата, откъдето е и родом. Дали ще намери помощ и другарско рамо, на този етап не е ясно. Присъствието му в панаира обаче бе крайно интересно. Сотиров седя прав близо час и половина във фоайето на конферентния център, тъй като не влезе на самото заседание на местните структури на социалистите. Тай тракаше нервно на мобилния си телефон и изглеждаше угрижен от затисналите го съдебни дертове. Очевидно имаше уговорена среща с някои от първенците в соц партията.
Срещу кмета на Куклен и заместника му са повдигнати общо четири обвинения за сключване на договори в нарушение на Закона за общинските бюджети и Закона за местно самоуправление и местна администрация.

Аз съм комунист, не съм член на БКП, но съм идеалист. Идват хора, които не могат да си платят тока и водата, затова аз им помагам. Когато общината работи, тогава винаги засягаш нечии интереси и валят сигнали срещу тебе, защити се след гръмването на скандала в общината Сотиров.Image title

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.