Петя Раева: В Столипиново и Шекера се купуват гласове, правят го Гаро и Джигита

Героите на деня

Трябва лъч светлина за хората, за да забравят за недоимъка и мъките, каза кандидатката за депутат на пикник за Цветница

Image title
Имаме сигнали, че в Столипиново вече върви здрав шопинг на гласове в полза на ГЕРБ. Купувачът е един човек на име Гаро. Той работи усилено по този въпрос. Това каза днес край Кукленския манастир водачът на листата за депутати от ДПС в Пловдив Петя Раева. Тя събра на пролетен пикник сред природата симпатизанти на партията. Поводът бе Цветница. Въпреки много усмивки, доброто настроение, свежата храна и чистия въздух, Раева и симпатизантите на движението под тепетата не скриха притесненията си.

ГЕРБ добре се отплаща на този човек Гаро- даде му сметището. Не знам за какви пари се търгуват гласовете. В Шекера също имаме сигнали. Там човекът, който действа, е с псевдоним Джигита, каза още Раева.
Image title
Хората се радват на хубавото време и празнуват заедно. Така забравят за недоимъка и мъките, които ги тревожат в живота. Трябва да използваме лъча светлина, за да зарадваме душите им. Хубаво е да сме заедно на нашия християнски празник Цветница. Бях на църква, взех си върбички и дойдох да празнувам. Ние сме едно цяло – и християни , и мюсюлмани, допълни Петя Раева.

Image title
Убедена съм, че хората се нагледаха на лъжите, кражбите и поразиите, които през последните години им дойдоха в повече. Надявам се полицията да не бъде като частна охрана на ГЕРБ на предстоящите избори на 12 май, завърши Раева. Image title
Image title
Image title
Петя Раева с втория в листата на ДПС Бранимир Иванов
Петя Раева с втория в листата на ДПС Бранимир Иванов
Image title

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.