Новият кмет на Централен: Ще си говоря с Райна Петрова по проблемите на района

Героите на деня

Титюков се среща с директорите на всичките детски градини и ясли в района си

Нямам лоши чувства към Райна Петрова. Ще си говорим с нея по проблемите на района в сложни казуси, каза на първия си брифинг като кмет на район Централен Георги Титюков днес. Той бе избран с 40 гласа за първи администратор на най-големата и важна зона под тепетата, като още днес ще се срещне с екипа на кметството. Не ми е непознат района, както знаете. Дълги години съм работил в тази администрация. Основната задача, която съм си поставил е да бъде успокоен колектива след последните събития. Никакви уволнения няма да има, заместник кметовете остават на постовете си, обяви бившият зам.-кмет по спорта, младежките и социални дейности. Именно в това му амплоа той бе нападнат от войводите от НИЕ, които казаха в пленарната зала, че в последните близо 3 години Пловдив е имал изключително слаба социална политика. Празни и кухи приказки. Всъщност е точно обратното. Последните три години са най-силните в социалната политика на Пловдив през целия преход. През 2011-та социалните услуги в града са 28. Сега са 44, а до следващата година ще станат 58. Привлекли сме близо 15 милиона европейски средства с различни проекти. Обиден съм, от това, което чух в пленарната зала, изкара цифри от кметуването си Титюков.

Неговият наследник ще е Петър Зехтински. Той ще бъде представен вероятно в понеделник. Заместник кмет по социалните дейности в сянка ще е експертката Веселина Ботева. Оставям едно много добро наследство, категоричен е Титюков.

Той подчерта, че още от понеделник започва среща с директорите на детските градини и яслите в района си по повод доставките на храни, заради които Райна Петрова бе взета на мушка от ДАНС. Няма да допусна да се доставят продукти със занижено качество, Веднъж месечно ще правя проверки на случаен принцип, каза новият районен кмет.

Споделете ни във:

2 thoughts on “Новият кмет на Централен: Ще си говоря с Райна Петрова по проблемите на района

  1. За Райна Петрова само ще мечтаете ама ще ви оставя да си отворите още малко очите. Колкото до това да си размърдате мозъците е много трудно да си го представя защото такива няма. Та кмет свестен след Петрова ще гледате през крив макарон.

  2. на този като му гледам мазната селска физиономия и като гледам какви корупционни „проекти“ предлага на общинския съвет и ми се плаче. Селски цървъл от Войводиново да управлява централната част на Пловдив..Не че Райна беше по-различна селянка..мъка, мъка…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.