НФСБ-ВМРО призова новия кабинет да изчисти избирателните списъци от мъртви души

Героите на деня

Каракачанов: Готови сме да говорим с всички партии, с изключение на ДПС

Хората след Славчо в листата на патриотичния фронт ясни до няколко дни

Готови сме да говорим с всички партии, с изключение на ДПС, това заяви днес от Пловдив Красимир Каракачанов, съпредседател на коалиция Патриотичен фронт НФСБ-ВМРО. Валери Симеонов пък сподели, че коалицията между НФСБ и ВМРО е най-естествената и затова и никой не се е учудил при обявяването на общия им съюз. Освен НФСБ и ВМРО, обаче, има още 11 партии и сдружения, които са се включили към коалицията. Като към Патриотичния фронт днес са се присъединили още 6 партии и неправителствени организации, обявиха от коалицията.

Двамата председатели в лицето на Каракачанов и Валери Симеонов призоваха служебно назначеното правителство да се заема с изчистването на избирателните списъци от така наречените мъртви души, както и да предприеме спешни мерки относно купуването на гласове. Точно заради тези проблеми са поискали и среща със служебния премиер Георги Близнашки.

 Относно водача на листата в Пловдив – Славчо Атанасов, учредителите на новия съюз, заявиха, че са се спрели на него заради множеството патриотични дела, извършени от екскмета. Останалата част от листата, обаче, ще бъде обявена официално следващата седмица.

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.