Героите на деня

Ламбо се поклони на Пловдив на финала на кампанията

Бременната Мариана Попова поздрави Стефан Данаилов с “Ако си дал”


Ламбо се поклони на Пловдив
Пловдив трябва да избере поне трима депутати от Коалиция за България. Предстои ни много важен избор и в неделя идете да гласувате и пуснете две бюлетини с № 6. С този призив към пловдивчани се обърна снощи водачът на листата на Коалиция за България проф. Стефан Данаилов. С възгласи „Победа“ и „БСП“ повече от 3000 души посрещнаха отбора на отличниците. Социалисти, симпатизанти и гости на Пловдив дойдоха в Летния театър на Бунарджика да подкрепят кандидатите на Коалиция за България – хората, които не ги предадоха и не се опитаха да купуват гласове.
Скъпи приятели, днес имам право да се поклоня пред вас, защото през тези 18 дни на кампанията ние се виждахме често и вие ми давахте кураж да вярвам, че Пловдив иска да бъда негов депутат следващите 4 години.
Младокът от червената листа Явор Гечев
Покланям ви се, помня ви и ще мисля и работя само за вас, каза Стефан Данаилов и като актьор направи дълбок поклон пред пловдивчани. Те му отвърнаха с мощно „Ламбо“,“Ламбо“. Той отново заяви, че изборите в неделя са много важни и от всички зависи бъдещето на страната. Водачът на листата увери присъстващите в театъра, че в отбора на Коалиция за България са професионалисти и хора, които пловдивчани познават. Той пожела успех и на мажоритарния кандидат доц. д-р Илия Баташки, на „революционера от 37-о Народно събрание”, защото той заслужава да влезе в следващия парламент“.
Ламбо поиска поне трима депутати от Пловдив от сцената на Летния театър

Лидерът на БСП в Пловдив и втори в листата на Коалиция за България Захари Георгиев повтори, че в неделя трябва да изберем накъде ще върви страната. Ние сме на вашата страна. Ние сме на страната на всички учители, които искат достойно да учат нашите деца. Ние сме на страната на лекарите, които искат съвременна апаратура да лекуват нашите майки, бащи и децата ни. Ние сме на страната на всички предприемачи, които искат да инвестират в България, за да създават работни места за български граждани. Ние сме на страната на всички млади хора, които искат да получат добро образование и да останат да се трудят за България. Ние сме на страната на всички наши майки и бащи, които искат да живеят достойни старини. Ние сме на ваша страна и ще бъдем на ваша страна, каза Захари Георгиев. Последните му думи бяха заглушени от мощно „БСП“, „БСП“.
Младият кандидат за депутат Явор Гечев обяви пред пловдивчани, че има една мечта – в неделя Пловдив да стане червен, какъвто беше Летния театър снощи. Винаги съм казвал, че цветът на кръвта е цветът на живота и когато болния изпадне в хипоксия и кръвта му започва да посинява, се боря той да оживее, бяха първите думи на мажоритарния кандидат доц. д-р Илия Баташки. Той заяви, че БСП не се срамува да гледа хората в очите, защото е изпълнила обещанията си.
Поп примата Йорданка Христова подкрепя Коалиция за България

Държавен ансамбъл „Филип Кутев“ и поп примата Йорданка Христова се погрижиха за настроението на събралите се социалисти и симпатизанти. Тази вечер съм тук заради един приятел, когото познавам от 45 години. Един от най-достойните и морални хора не само в политиката, но и в живота – Стефан Данаилов, обяви Йорданка Христова и изпълни стари и нови хитове от репертоара си. За купона в последния момент дойде и Мариана Попова, която поздрави Ламбо с вечната песен на Емил Димитров „Ако си дал”. Поп дивата не успя да скрие понаедрялото си от бременността коремче.
Летният театър почервеня


Мариана Попова показа бременно коремче на финала на кампанията на Коалиция за България

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина