Депутат от ГЕРБ: Темерутът Орешарски трябва да си ходи незабавно

Героите на деня

Не може да се управлява на инат, категорична е Силвия Хубенова

Правителството е некомпетентно, мотивираха се за вота на недоверие герберите

Image title
Image title
Темерутът Орешарски трябва да си ходи и то незабавно. Правителството на тройната коалиция е некомпетентно, говори неистини и е крайно време да си подаде оставката. Липсата на мотивация и решаване на проблемите са явни и хората не могат да
бъдат заблудени.  Не може да се управлява „на инат“, да те освиркват навсякъде, където отидеш и ти да даваш вид, че не ти пука – това е пълно безхаберие, каза на пресконференция народната представителка от ГЕРБ Силвия Хубенова по повод предстоящия вот на недоверие в парламента. Вотът е за цялостната политика на правителството, той е инструментът, с който опозицията може да покаже отношението си към управляващите, допълни депутатката при среща на областната структура на партията с медиите.
 
Предизборните обещания на правителството на Орешарски се оказаха само един голям балон, обещанията за 250 хиляди нови работни места, 450 лева работна заплата са химера, която може и да се случи, но в края на мандата на това правителство и то само предизборно. Това заяви на пресконференция за 100 дни на управлението на кабинета Орешарски депутатът от ГЕРБ Пловдив област Здравко Димитров. Коалиционните партньори – ДПС, БСП и Атака са на разнопосочни мнения относно доста неща и не е ясно как така се управлява държавата. Белене – тук управляващите са разединени, някой е поел преди време ангажимент, който трябва да изпълни, отпадането на данък лихва, също различни политически позиции се изказват относно приемането му, въпреки гръмко обявяваното отпадане, данъкът  ще остане, относно тютюнопушенето – пак разнопосочни мнения, допълни още Димитров. Пълна некомпетентност по управлението на европейските фондове от страна на министър  Зинаида Златанова, за всичко това, в най-скоро време, в четвъртък, ГЕРБ ще поиска Вот на недоверие, обяви Димитров.

Той обяви и една идея на депутатите от ПП ГЕРБ Пловдив област. Те ще изпратят нарочно писмо – покана за среща между представители на  различните политически сили, бизнеса, спортната общественост и Орешарски, на която да бъде обсъдено завършването на стадион Пловдив. Тук трябва да работим заедно, независимо от политическото си пристрастие,
защото стадионът ще остане за града и след нас. Това ще е за града, за всички нас и ще остане за поколенията, подчерта Зико.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.