ЕвалаНовини

Защо да инвестираме в металотърсач за злато

Съществуват различни видове металотърсачи за злато, предназначени за намиране на монети, древни реликви и военни артефакти. В металдетектинга съществува и група, чиято основна цел е откриване и разпознаване на злато. С какво се отличава от всички останали и какви златни предмети откриват, споделят от онлайн магазин iShop.bg.

С какво се отличават металотърсачите за злато 

Този благороден метал е сам по себе си специфичен, с ниска проводимост по дискриминационната скала и според нея е близък до желязото и бронза. За да успява да разграничава двата вида метали, металотърсачът има отделни характеристики, най-важната от която е работната честота. Устройствата с работна честота под 14 kHz ще виждат златните предмети, но има вероятност да пропускат малките късове. Високата честота на работа позволява откриване и на най-малките златни предмети и компенсира влиянието на силно минерализираните и солени почви.

Металдетекторите за злато са по-висок клас джаджи и могат да се използват на различни терени, включително и на плажа с големи минерали. Там най-често се губят златни накити, гривни, брошки, пръстени, обеци и много други. Подобни устройства притежават специални функции, технологии и програми за прецизност в дискриминацията. Това ги отличава от всички останали обичайни аналози за откриване на други групи цветни метали.

Какви видове металотърсачи за злато се предлагат на пазара

Можете да избирате 

  • плажни – работят добре в силно минерализирани условия и са с водоустойчива сонда;
  • водни – предназначени са за търсене на благородни метали на големи дълбочини и наличието на водоустойчива бобина не е достатъчно;
  • дълбочинни – предназначени са за търсене на дълбочина до над три метра.

Защо си заслужава инвестицията в металотърсач за злато

Това е благороден метал, който е доста скъп. При нужните знания за неговото откриване и наличието на подходящо оборудване, имате възможност да правите добри добиви и бърза възвръщаемост на инвестицията. Подобни уреди се предлагат на по-високи цени от останалите аналози за обикновени метални предмети.

При избора е важно да се доверите на специализиран онлайн магазин, където се предлагат само маркови и оригинални професионални металотърсачи. В подобни обекти се предлага и възможност за покупка на изплащане, което няма да натовари бюджета и същевременно, при ефективно използване, с откритите находки е възможно безпроблемното погасяване на задължението.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина