YAMATO ще проведат уъркшоп за барабани за децата от Пловдив

Евала

Те ще дадат възможност на тях и на техните родители да се докоснат до магическите барабани и да научат първите стъпки от тайната

YAMATO вече са в България. Утре, вторник, те ще се срещнат с деца от школата по Вин Чун 'Евто' в 17:00 на площада пред Община 'Пловдив'. Ще им покажат основата на японската музика и ще им позволят да се докоснат до майсторството на барабаните. 

YAMATO идват с нов и много силен състав. След турнето по случай 20-годишнината си, групата се преобразява, като си прелива нова кръв. В нея влизат млади членове на възраст от 19 до 25 години, енергични и вдъхновени да представят новата програма ‘Bakuon – Легенда за ритъма на сърцето’. Разбира се, в състава остават и достатъчно по-опитни барабанисти, така че връзката между поколенията не е прекъсната. Всеки един от тях ще пресъздаде емоционално и вдъхновено шоуто ‘Bakuon’ с големия 500-кг Тайко барабан – талисмана на групата, както и с още 40 различни видове и размери барабани и други инструменти.

И естествено YAMATO ще се опитат да напуснат стереотипния образ на традиционните тайко барабанисти и ще хвърлят мост между минало и настояще, създавайки едно модерно и запомнящо се представление със специфична звукова и светлинна хореография. И всичко това в характерния за YAMATO оригинален стил!
Това е не просто зрелище с много музика, ритъм и енергия, но и един силно въздействащ спектакъл с много силно духовно и философоско послание – задължителен, както за всички практикуващи ЙОГА или източни бойни изкуства, така и за зрителите с отворени умове и души.

Голямото шоу на 26 октомври в зала ‘КОЛОДРУМ’ е част от организирания от радио ТАНГРА МЕГА РОК музикален форум ‘SOUNDS OF THE AGES 2016’, който тази година се разширява и извън Античния театър.   
Билети с цени от 20, 30 и 40 лв се продават в системата на Eventim.bg.
Деца до 7 години влизат без билет, но без право на място.
 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.