АртБългарияГрадътКултураНовини

Лили Иванова с концерти в Пловдив в два последователни дни

Обявяването на втора последователна дата е нещо ново  в кариера на певицата

Поради нестихващия интерес към творчеството на певицата и скоростната разпродажба на билетите за първия и концерт, в града под тепетата беше обявена още една дата. Вторият концерт ще се състои само ден след първия – на 14.08.2022 г. от 21:00 ч., а мястото отново е Античният театър. Билетите още са в наличност.

Припомняме, че грандиозното национално турне на „Примата на българската музика“ започна още на 14 април, тази година. Билетите за концерта на 13.08 бяха изчерпани малко след пускането им в продажба.

Въпреки дългогодишния опит на музикалната сцена, обявяването на втора последователна дата е нещо ново в кариерата на певицата.

Пловдив обаче не е единственият град с обявени втори дати. Примата ще омагьоса публиката с обаянието на своя глас повторно и в градовете Ловеч и Варна. Вторият концерт във Варна предстои, на 29 август.

С новите дати Националното турне 2022 на Лили и нейния бенд наброява цели 31 изяви в 28 града, което е абсолютен рекорд за България!

Билетите могат да се закупят от трите билетни каси, които Институтът управлява-Билетен център пред община Пловдив на пл.“Стефан Стамболов“,  каса в Туристически информационен център на ул. Райко Даскалов 1, (до Римски стадион) и каса на Античен театър на ул. Цар Ивайло 2-A., са с работно време всеки ден от 9.30ч.до 18.00 ч., обедна почивка от 13.30 до 14.00ч  и работят без почивен ден, информира Общински институт „Старинен Пловдив“.

В билетните каси, част от мрежата на Ивентим, също можете да закупите билети за събитието, както и да намерите информация за много други.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина