АртГрадътКултураНовини

Кафе и съзерцание на красиви гледки в галерия Лабиринт

Най-новата изложба в галерия Лабиринт е специален поздрав за всеки, който харесва аромата на кафе и съзерцанието на красива гледка. Ако нямате нищо против да се загубите за малко в търсене на неочаквано преживяване, Галерия Лабиринт е мястото! На 12-ти юни Аделина Васева открива първата си самостоятелна изложба – колекция от градски пейзажи и керамика. Тези два артефакта съвсем естествено се допълват и ни предават сетивността и светоусещането на художничката.

Следата от четката върху хартиятя улавя онези трептящи моменти, които изчезват щом светлината се промени, а малките кафени чашки добавят към ежедневния ни ритуал още една доза красота.

Аделина Васева е родена в Пловдив през 1985. Завършва “Плакат и визуална комуникация” в Националната художествена академия през 2010, в класа на проф. Иван Газдов. От 2008 до сега работи като графичен дизайнер по създаването и развиването на визуалната идентичност на културни институти и корпоративни клиенти в студио Графис.

Заповядайте на 12-ти юни, понеделник, в галерия Лабиринт (ул. Ангел Букурещлиев 1) от 18.30 да се запознаете с авторката и нейните красиви произведения! Изложбата ще продължи до 25-ти, не я пропускайте!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина