АктуалноБизнесВкусът на градаЖивотНовини

Знаковият Hills Brewery Park затвори врати

Любимото на стотици място в Перущица прекратява своята дейност от средата на октомври, но пивоварната продължава да работи  

Знаковият в последните няколко години Hills Brewery Park в Перущица затвори врати. Създателите на уникалното място, любимо на стотици пловдивчани, прекратява своята дейност от октомври. Пивоварната, около която се разгърна парка обаче продължава да произвежда крафт бирите с марка Hills. Причината за тежкото решение на собствениците на обекта е хроничния проблем за цялата страна- липсата на персонал.

Ето как стопаните на Hills Brewery Park се сбогуваха с многото си приятели в социалната мрежа:

Дойде краят на нашето красиво приключение. Hills Brewery Park прекратява своята дейност от средата на октомври.

Искаме да благодарим на всички, които ни подкрепяха и вярваха в нас през изминалите три години.
На първо място – това е нашият прекрасен екип от сърдечни, истински хора.
Завинаги ще останете в сърцата ни!

Благодарности на приятелите ни, които създадоха с нас това място, вдъхнаха му живот, наситиха го с положителна енергия и любов.

Благодарим за доверието на влюбените младоженци, които избраха простора и чистотата на Hills Brewery Park за споделяне на този неповторим за тях ден с най-близките им хора.

И разбира се- на всички гости, с които заедно се наслаждавахме на всяка глътка истинска бира на просторните поляни в парка, на безгрижните и усмихнати детски лица, на любимите ни косматковци…
Ще ни липсвате!

Те съобщават, че пивоварна Hills продължава производството на крафт бира с немско качество и с духа на Пловдив. Продължават и туровете в пивоварната. Продължава да работи и фирмения магазин-бар в Пловдив Wunderbær – Hills Beer Bar & Shop.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина