АктуалноБългарияВластГрадътНовиниПод лупа

Защо зам.-кметът по социални дейности на Пловдив има пропуск от Парламента на колата си?

След като попитахме Анести Тимчев, той премахна пропуска от Аудито си

Нееднократно в редакцията на Под тепето са ни молили да попитаме заместник-кметът Анести Тимчев защо има пропуск за паркиране пред Парламента, след като не е депутат и защо го държи на предното стъкло на автомобила си.

Днес репортер на Под тепето имаше възможност да зададе въпроса към зам.-кмета с ресор социални дейности и европейски политики на Община Пловдив. Това се случи по време на представянето на проект „Осигуряване на патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания“ в Градския дом на културата.

Екипи от 68 медици и социални работници се грижат за 561 пловдивчани в нужда

В отговор Анести Тимчев извади от портфейла си пластмасова служебна карта – пропуск със снимка, номер и чип за влизане в Народното събрание. Той я показа и подчерта, че в Парламента работят не само депутати.

 „Ако това дразни някого, още днес ще го махна от таблото“, каза зам.-кметът.

Половин час по-късно той наистина прибра пропуска за паркиране на служебния паркинг на НС, видя наш репортер.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

6 коментари

  1. Старо ченге, доносник на ДС. Питайте го какви далавери въртеше през 1995-1996, когато имаше недостиг на брашно и той отговаряше за доставките.

    1. Заповядайте да уточним истините заедно с трети свидетел.Но за ченге и доносник-потърсете ги около вас.
      Това са лъжи и клевети-свидетелствата са фактите

    2. Изключително подли и неподготвени скрити зад някакви си синоними излизате срещу един невероятен човек . Страхоте баща , приятел , ментор . Вие ченгета глупави и простодушни скрийте се в мизерните си дупки и се удошете от собствената си смрад.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина