Задържаха нарушители, замърсяващи околната среда

Актуално Градът Новини Под ножа

Екип на общинска полиция задържа нарушители, замърсяващи околната среда, минути след подаден сигнал за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци. Поредното място, превърнато в незаконно сметище, е общински имот в продължението на ул. „Напредък“, в близост до новата общинска компостираща инсталация. Въпреки многократното почистване от страна на „Чистота“ теренът отново се засипва със строителни и битови отпадъци, които се стоварват от бусове и каруци.

Сигналът е получен в общинските предприятия „Чистота“ и „Градини и паркове“, откъдето веднага са алармирали Общинска полиция. Служители на Общинския инспекторат съставят актове на нарушителите. Санкциите са в размер  от 300 до 1000 лв. за физически лица и от  1400 до 4000 лв. за еднолични търговци или юридически лица.

От Община Пловдив са категорични, че продължават засилените мерки срещу замърсяване на града.  Ако граждани станат свидетели на нерегламентирано изхвърляне на отпадъци, нека веднага се обадят на телефон 112.

 

Споделете ни във:

1 thought on “Задържаха нарушители, замърсяващи околната среда

  1. Ии естествено нарушителите пак цигани които ги храним поим и ни избират политици.Долни колелета сте всички в парламента включително и Радев слуги на еврейския бардак и СЗО налагащи ни тези ФАШИСТКИ МЕРКИ.Никога повече няма да гласувам вече.Народа избира един вие пак си слагате ваще слуги крадливи и лъжливи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.