АктуалноИзбориНовини

Вигенин подаде оставка както шеф на предизборния щаб на БСП

Ден след изборите заваляха оставки в основните политически формации, претърпели поражение вчера. Крисиан Вигенин, водач на листата на БСП в Пловдив, обяви, че подава оставка като шеф на предизборния щаб на Столетницата.

„Резултатите от изборите вече се изясниха, макар да не са окончателни. Не постигнахме целите си. Оттеглям се като председател на Националния предизборен щаб. Благодаря на колегите от щаба, работиха усърдно и сърцато, към тях не бива да има никакъв упрек!
Не съм привърженик на вътрешнопартийните откровения във фейсбук, така че моят анализ ще споделя първо на партийните форуми, които предстоят“, написа във Фейсбук Вигенин.

“ Горе главата, за униние място няма, борбата за по-добър живот за всеки българин продължава!“, призова той.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Проблемът е, че се целите само в нискообразованите и възрастните хора и тези от селата, а в България вече повечето хора живеят в големите градове. Не че другите не трябва да бъдат представени, но с лозунги от 90-те и стил на говорене, като на Нинова тип “партиен конгрес от 80-та” няма да стане. Хората искат вече честни и модерни хора, и в ляво, и в дясно.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина