Вандалите нямат почивен ден – ГАЛЕРИЯ

Актуално Гласове Градът Новини Под лупа

Редица поломени спирки в Тракия

Снимките, които публикуваме по-долу са направени в район “Тракия” в понеделник. Изпрати ни ги редовен читател на Под тепето.

Те обаче са показателни за цял Пловдив. Подобни гледки има във всеки един квартал на града. Сочат ширещия се вандализъм и липсата на контрол и наказания за рушащите.

“Има още много спирки на градския транспорт в града ни, които са в подобно състояние”, пише пловдивчанката, която ги е снимала.

“Коментара оставям на Вас! Дано някой от съответните институции го види ако ги публикувате и се трогне да се вземат мерки.” – допълва тя.

По принцип поддръжката на заслоните влиза в задълженията на концесионера. Сигнали за счупени елементи по тях се подават на дежурните телефони на Общинско предприятие “Организация и контрол на транспорта”, показа репортерската ни проверка.

Споделете ни във:

2 коментара за “Вандалите нямат почивен ден – ГАЛЕРИЯ

  1. Изключително неподходящ материал, за автобусните спирки, пропускам, че е опасен, Справка снимките от разбитата спирка на Герджика, с пострадалото момиче. Може да се направят и от вафлени кори , като след това се коментира, как са потрошени.

  2. На бул “Никола Вапцаров” до Белия Дом в Кючука има счупени стъкла от спирка вепе 3-4 седмици стоят купчина със стъкла и май никой няма намерени да ги вдигнат и извозят….но като не се нареже някое дете или куче дом.любимец. За жалост Пловдив от ден на ден става все пи-мръсен и неуреден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.