АктуалноБългарияГласовеГрадътМненияНовиниПод лупа

Вандалите нямат почивен ден – ГАЛЕРИЯ

Редица поломени спирки в Тракия

Снимките, които публикуваме по-долу са направени в район „Тракия“ в понеделник. Изпрати ни ги редовен читател на Под тепето.

Те обаче са показателни за цял Пловдив. Подобни гледки има във всеки един квартал на града. Сочат ширещия се вандализъм и липсата на контрол и наказания за рушащите.

„Има още много спирки на градския транспорт в града ни, които са в подобно състояние“, пише пловдивчанката, която ги е снимала.

„Коментара оставям на Вас! Дано някой от съответните институции го види ако ги публикувате и се трогне да се вземат мерки.“ – допълва тя.

По принцип поддръжката на заслоните влиза в задълженията на концесионера. Сигнали за счупени елементи по тях се подават на дежурните телефони на Общинско предприятие „Организация и контрол на транспорта“, показа репортерската ни проверка.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

2 коментари

  1. Изключително неподходящ материал, за автобусните спирки, пропускам, че е опасен, Справка снимките от разбитата спирка на Герджика, с пострадалото момиче. Може да се направят и от вафлени кори , като след това се коментира, как са потрошени.

  2. На бул „Никола Вапцаров“ до Белия Дом в Кючука има счупени стъкла от спирка вепе 3-4 седмици стоят купчина със стъкла и май никой няма намерени да ги вдигнат и извозят….но като не се нареже някое дете или куче дом.любимец. За жалост Пловдив от ден на ден става все пи-мръсен и неуреден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина