В още шест детски и учебни заведения в Пловдив има Covid-19

Актуално Новини

В училището в Куклен също

Учителка на Първа група в детска градина „Велимира“ в града е с положителна проба за коронавирус. От здравната инспекция са карантинирали децата от нейната група като контактни, както и персонала, който ги е обслужвал.

Един учител и един администратор от Математическата гимназия са новите случаи в школото. Те са диагностицирани на 26.10.2020 г. Ползвали са лични предпазни средства и не се налагат допълнителни мерки, съобщиха от РЗИ.

Има болен учител по физическо в ОУ „Васил Левски“ в Пловдив, който също е ползвал лични предпазни средства.

В средно училище „Константин Величков“, Пловдив – начален учител на III „А“ клас. Целият клас е под карантина. Общо 37 деца.

Една паралелка третокласници от ОУ „Гео Милев“  също са под карантина и преминават на  онлайн обучение заради болен начален учител.

ОУ „Кочо Честименски“ Пловдив – начален учител на II-ри клас, който от 22.10,20 г. не е на работа, децата от тогава учат онлайн. Там има също болен ученик от VIIА клас, който от 23.10 не е на училище, не се налага карантина на класа.

В средното училище в град Куклен е диагностициран преподавател на 5 и 6 клас. Извършва се епидемиологично проучване в момента.

От РЗИ уточняват, че се извършват епидемиологични проучвания и се взимат съответните противоепидемични мерки според конкретния случай.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.