Актуално

Убиха жестоко украинка на улица Козлодуй 1

Съседи на мъртвата чужденка смятат, че е проституирала

Ченгета отцепиха района около сградата на Козлодуй №1
Ченгета отцепиха района около сградата на Козлодуй №1
35-годишна украинска гражданка е открита мъртва днес следобед, научи на мястото на местопрестъплението Под тепето. Чужденката е била брутално убита от неизвестен на този етап килър. Криминалистите, участвали в огледа на местопрестъплението на ул. Козлодуй №1 в подножието на Стария град близо до кафе Старинно, категорично отказаха да разкрият детайли около зверството. Насъбралите се кибици обаче коментираха, че са чули от ченгетата, че жената е била накълцана на парчета и е издъхнала в жестоки мъки.

Точно в 17.18ч. изкараха бездиханното тяло от входа на 10-годишна кооперация, в която жертвата е държала квартира заедно с още една жена. Трупът бе положен в носилка и завит с вълнено одеало, за да не се вижда от зяпачите. Носилката бе вкарана в трупарка на клиника Св. Пантелеймон и откарана в посока Съдебна медицина.
Полицията отцепи района около входа към жилищната сграда в съседство с магазин Кузмов Електроникс още в 14 часа днес.Изнасят трупа от кооперацията
Изнасят трупа от кооперацията
Първоначалният оглед на местопрестъплението продължи близо четири часа. Не става ясно кой е открил трупа на жената, нито как точно е извършено убийството. Гледката обаче явно е била брутална, тъй като криминалистите излизаха от жилищната сграда видимо потресени от видяното.
Въпреки, че полицията отказа всякакви коментари, съседите на украинката бързо нахвърляха своите версии за убийството. Продавачи от съседните магазини подчертаха, че жертвата се е държала изключително асоциално. Не говорила. Купувала от близкия хранителен магазин най-необходимото и само сочела с пръст на продавачката това, което иска. По-сериозни обороти правила в близкото до кооперацията капанче за мобилни телефони, в които се продават и предплатени SIM карти. Купуваше ваучери на килограм. Всеки ден по няколко и все на различните мобилни оператори, разказва търговката в магазинчето. Хора, които живеят под апартамента на украинката на третия етаж пък са категорични, че тя е била проститутка. Идваха само различни мъже. Седяха около час и си тръгваха. Беше като бардак. Цялата улица говореше, че със съквартирантката й са нощни пеперуди. Но няма значение каква е била. Жалко за момичето, кахъряха се хора от сградатаImage title
.
Коя е съквартирантката на убитата, също не се разбра. Според кварталните клюкари, двете мадами са наели апартамента преди около 3 месеца. Рядко се мяркали из махалата, пътували с таксита и не говорили с никого.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина