Съставиха акт на нарушителя, вързал за дърво товарно ремарке в Стария град

Актуално Гласове Градът Новини Под ножа
Стария град

По разпореждане на заместник-кмета Йордан Ставрев екип на служители от Общинска охрана веднага са направили проверка в Стария гред след публикацията ни за вързано за дърво със синджир товарно ремарке в сърцето на архитектурния резерват.Установен е нарушителят, на когото е съставен акт за неправомерно паркиране в защитена зона – резерват, съобщиха днес от общината.

Статутът на Стария град позволява пред бариерата да преминават автомобили на живущи, както и за конкретно събитие като сватби, кръщенета или за доставки на магазини, ресторанти, хотелите и др., припомнят от администрацията.

На установения нарушител е съставен и предупредителен протокол да не пристъпва местните разпоредби и да съблюдава правилата, които важат в зоната на Стария град.

Припомняме, че вчера читатели на Под тепето ни сигнализираха за заключено със синджир и катинар за дърво товарно ремарке на кръстовището на ул.”Константин Стоилов” и ул.”Перник”. Както се очакваше, собственикът му го е паркирал в архитектурния резерват напълно нерегламентирано.

 

Споделете ни във:

9 thoughts on “Съставиха акт на нарушителя, вързал за дърво товарно ремарке в Стария град

 1. Браво на Под Тепето !
  Снощи по тъмна доба Хайк Таквор Гарабедян – собственикът на ръждясалото ремарке си го прибра обратно на село !

 2. Респект на Под Тепето !
  След десетки подадени сигнали без никаква реакция най-накрая този наглец Хаиг Гарабедян , собственикът на ръждясалото ремарке за картофи, беше санкциониран с ГЛОБА С ФИШ за 50 лева и предупредителен протокол.
  Утре, ако не е вкарал ремаркето обратно в гаража – отново глоба.
  И на третия ден – принудителна репатрация.

 3. А къде да си паркира ремаркета?
  А тези,които си паркират камионите,бусовете на паркинги за леки автомобили?Общинската охрана да се събуди и да дойде в кв Смирненск да види какво става към 17 часа около училищата и детските градини.Родителите идват с колите си и спират където им падне,не признават нито забранителни знаци,нито зелени площи,нито тротоари.Учениците от двете математически гимназии потеглят форсирайки колите и карат като пияни или дрогирани и заплашват пешеходците.Но кой да види,кой го интересува.Има ли кмет и общинско Управа?Истинско бедствие.До Кога?

  1. Ами върнете се на село бе господине, България сега има нужда от селяни. Гражданите са твърде много.

    1. Не отричам да съм селяни! Българското село те иска , присъедини се към българското село сега и спечали шише 50 -60 градусов първак.
     Промоцията е валидна само за първите трима граждани решили да станат истински селяни. МнЗО ви предупреждава ,че ино шише ракия е достатъчно да карате москвич със 100 по селски път без консеквенции

     1. Ех,селски винаги съм мечтал да имам къща на село,но уви,нито баща нито дядо съм имал от село.Щом си толкова отворе дай ми твоята къща на преференциални цени.Ще те споменавам и на ония свят

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.