АктуалноГласовеГрадътИзпод тепетоМненияНовини

Собственик на заведение е бил подложен на натиск заради илюстрация от Google Street View

След случая на арестуван негов колега от Кючук Париж, в чието барче са установени 10 души да консумират алкохол

Той иска да бъде изчистено името му

За случай на масово нарушение на мерките, свързани с извънредното положение, съобщиха от пловдивската полиция преди ден. Припомняме, че след сигнал на 14 април бяха установени 10 лица да консумират алкохол в заведение в Кючук Париж на улица „Тодор Александров“. Беше арестуван 49-годишният събственик на барчето, срещу когото е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл. 355, ал. 2 от НК.

Под тепето публикува официалната информация от бюлетина на ОД на МВР със заглавие Арестуваха собственик на заведение в Пловдив и print screen от Google Street View на същата улица, като според професионалните изискванията написа, че това е илюстрация и цитира източника ѝ.  

Днес с нас се свърза мъж, който се представи като собственик заведение от същата улица, което се виждало на илюстрацията. Той уточни, че описаният от ОД на МВР случай не касае неговото заведение, а друго, което според него се намира 300 метра по-надолу до училището. По думите му е бил подложен на психически и телефонен натиск.

„Хората ме гледат като престъпник,“ каза още той. Като уточни, че иска да му бъде изчистено името.

Под тепето се извинява на господина за предизвиканото неудобство!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина