АктуалноГрадътЖивотЗелен градКварталиМненияНовиниОбщина Пловдив

След намеса на прокуратурата: Слагат контейнери за смет в Столипиново

Прокуратурата се намеси по казуса с чистота в Столипипово и липсата на достатъчно съдове за изхвърляне на боклук. След сезиране на главния прокурор Иван Гешев от жители на Пловдив е била разпоредена проверка по реда на надзора за законност, която е била извършена от Окръжна прокуратура-Пловдив. След като тя е приключила, са били установени нормативни и фактически разминавания, свързани с липсата на контейнери за смет в квартал Столипиново. При проверката са събрани данни и за наличието на множество незаконни сметища в същия район.

С разпореждане на Окръжна прокуратура-Пловдив е била уведомена община Пловдив за предприемане на незабавни действия и изготвяне на план с оглед на осигуряване на нормални битови условия в Столипиново.

С оглед констатираното от прокуратурата от днес, 23 март, до неделя, 26 март, община Пловдив е предприела мащабни действия за поставяне на контейнери за смет и за цялостно почистване на квартал Столипиново, които се извършват и в момента.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Незнам дали има смисъл.Милетът за един ден ги е нарязал и отдал на вторични суровини. Милет в Джендърия не вирее , виж в Джамахирия му е око . Следва си шериата и знае ,че ако пипне остава без ръка , втори път увисва на крана . Толкова е просто , твърда ✋ трябва за милета. Такова клане на банди като в Казанлък в техеранско е невъзможно.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина