Актуално

Слаб Ботев с първа домакинска загуба

Драма и екшън в агитката на Берое

Image title
Слаб Ботев падна насред Колежа с 1:2 от Берое. Това може да се каже след днешната излагация на жълто-черните срещу заралии. Момчетата от Стара Загора, дойдоха , видяха и победиха беззъби канарчета. Много брак в играта на пловдивчани е причината за първата домакинска загуба за този сезон от отбор, който до вчера се тресеше от скандали. Елиаш и бившото канарче Георги Андонов донесоха успеха на старозагорци, а дежурният гол  на Иван Цветков не стопли душите на 8000 бултраси на стадион Христо Ботев.

Image title
По време на мача имаше доста напрежение в сектора на феновете на гостите. Близо 150 ултраси на зелените създадоха доста главоболия на пловдивската полиция, като в крайна сметка всичко се размина без сериозни инциденти. Преди началото на мача около 10 микробуса с униформени бяха ескортирали автобуса с ултраси на заралии до Колежа. Преди това на Сточна гара е станало леко спречкване между няколко фена и полицията. На стадиона пък възрастен мъж от Стара Загора припадна от вълнение след като неговите любимци вкараха първия гол. В създалата се суматоха се получи леко спречкване между фенове и полицаи. Наложи се линейка спешно да откара фена до най-близката болница.  Не е ясно какво е състоянието му.

С едноминутно мълчание бе почетена паметта на Ангел и Павел и трагичните събития в Катуница преди една година. Всички знамена и трансперанти на бултрасите бяха обърнати надолу.Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина