АктуалноГрадътЖивотИзбор на редактораНовиниСпортСпортен Пловдив

Разпродадоха билетите за първия мач на Колежа

Всички билети за първия мач на завършения стадион „Христо Ботев“ вече са разпродадени. Канарчетата ще открият Колежа в мач с Левски пред пълни трибуни. От клуба съобщиха, че билети за срещата, която е в събота, вече няма. Те са били изкупени до края на вчерашния ден, в който цял ден имаше огромна опашка пред касата на стадиона.

Продадените билети са малко над 18 хиляди. Преди ден от Левски също обявиха, че пропуските за гости са разпродадени. От фенклуба на сините призова своите мачът на Колежа да мине без ексцесии, за да не се разваля празника за откриването на новото спортно съоръжение.

$НКП призовава да няма ексцесии, защото стадионът на Ботев е нов и струва много скъпо. Левскарите сме най-голямата маса данъкоплатци в България и трябва да пазим всичко, което държавата прави.Нека подкрепяме пламенно отбора, а на Ботев Пловдив да е честит новият стадион. Виждаме, че има сериозна активизация по отношение на футболната инфраструктура. Наясно сме, че Левски не попада в това уравнение. Отбора на народа явно може и така…“, призоваха от фенклуба на сините.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина