Актуално

Преслава и Елена се заиграха с мъжките играчки

Дуетът покорява класации и сърца

Image title
Ако случайно сте пропуснали новината на полугодието – най-новото парче в плейлиста на Пайнер се казва „Пия за тебе”. Хитът на лятото е готов. Това е първият дует на Преслава с жена – и то каква. Елена Паришева, която стремглаво се изстреля напред в класациите с парчето си „Изгубена” и образа си на силното момиче. „Пия за тебе” не е просто поредният хит, въпреки, че само за дни се превърна в най-желаното за поздрав парче в ефира на Планета ТВ. Гарант за успеха на песента е неговото унисекс послание на две от ней-сексапилните и женствени изпълнителки- Елена и Преслава. Феновете им надали някога са си мечтали да ги видят заедно, камо ли в дует. Може би и това бе причината двете да пазят до последно в изключителна тайна проекта. Дуетът им е естествено продължение на кариерите им, обединени от провокация и споделената им визия за Image title
модерната и унисекс жена на новото поколение. Определено е много секси да видиш красива и женствена дама да кара мъжка спортна кола Шевролет Корвет или да седи на верандата на ултраскъпа каравана по каубойски ботуши и с мъжка Кинг слим цигара в уста. Да те погледне лошо и да ти демонстрира, че е силна, но ако реши, може да се разтопи в ръцете ти.
Двете изпълнителки смело заговориха за нова ера на женствеността, създадоха нова тенденция и нов образ на съвременната жена, такава, каквато е тя по света – силна и секси. Преслава демонстрира своята сила в хита си „Дишай”, а малко след него Елена в „Изгубена”. „Пия за тебе” вече е номер едно според феновете и скоро ще покори всички класации.    

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина