Пловдивчани изключително доволни от машинното гласуване

Актуално Гласове Градът Избори 2021 Новини
машинно гласуване

Георги пред секцията в ОУ „Петър Берон”: Никога не съм гласувал толкова бързо. Яд ме е, че до момента са ни размотавали така

Пловдивчани масово са изключително доволни от машинното гласуване, е резултатът от проверка на Под тепето. В секциите, през които минахме през сутринта, нямаше нередности и процесът върви без никакъв проблем.

„Много лесно беше на машината. Дори нямах нужда от помощ”, каза 82-годишната Мария, след като упражни правото си на глас в гимназията по битова техника.

В ОУ „Петър Берон” гласуваха настоящи кандидати за народни представители, бивш председател на Общинския съвет и екс главния прокурор и ръководител на КПКОНПИ в момента Сотир Цацаров. След тях за първи път гласува 19-годишната Ния Атанасова. „ Държа да избирам. Гласувах доверие на листа и конкретен човек, които ще се борят против дискриминацията”, обясни момичето, гласувало в секция №33.

Там гласува и Георги Петров. „ Никога не съм гласувал толкова бързо. Не съм чакал на опашка. Приключих точно за десет секунди. Яд ме, че до момента са ни размотавали така”, обясни той.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.