АктуалноВластГрадътЗдравеНовиниПУЛС

Пловдив влиза в лилава зона

Свикаха Областния оперативен щаб

Пловдивска област се намира на границата на т.нар. лилава зона по отношение на заболеваемостта от COVID-19, като се очаква днес тя бъде премината. Активните случаи са 5304, като 763 са хоспитализирани. По този повод областният управител Ангел Стоев свиква заседание на Областния оперативен щаб на 29 октомври, петък, от 14:00 ч.

Ще бъде обсъдената усложняващата се епидемична ситуация, както и мерките във връзка с предстоящите на 14 ноември избори за президент и вицепрезидент и народни представители. В тази връзка на заседанието са поканени и председателите на РИК-16 Пловдив град и РИК-17 Пловдив област.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

11 коментари

  1. Днес бях в община Родопи, абсолютно никакви мерки, никой от служителите не спазва мерките. Опашки, навалица безконтролно влизане, маски под носа.

  2. Що някой не се сети да иде в библиотека Иван Вазов. Кви мерки, кви пет лева – всякайви хора си влизат излизат в читалните никой не е с маски а за капак кафенето на входа си работи без всякакъв проблем и без да спират никого а кво остава да го проврряват. просто има места дето живеят паралелен живот

  3. Не знаете какво е в болниците! И не, не са надути цифрите. И не, не е просто грип! Истината е, че ад и се моля този кошмар да свършва, както за нашето семейство,така и за всеки дом! Бог да ни пази и здраве и сили да ни дава!

  4. Президентът и министърът на здравеопазването са пряко отговорни за не вземането на адекватни мерки срещу 4-тата вълна на вируса. Вече минахме всички стойности на заразяване по всички известни протоколи! Стремежът да не се засягат интереси преди изборите вреди на цялото общество! Липсата на контрол, също! Всичко това води неизбежно към пълен локдаун! Няма друга алтернатива!

    1. Какъв локдаун,какви глупости това затваряне не е дало никъде резултат.А даже хората от страх и стрес се самоубиват.А и е ясно,че стакмистиките са надути.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина