Отново пребиха Стефчо Автографа

Актуално Градът Новини Под ножа

Инцидентът се е случил в близост до дирекцията на пловдивската полиция

Снимка: Архив на Под тепето от 2011г.

Събирачът на подписи Стефчо Автографа отново е бил пребит от неизвестни лица. Инцидентът е станал в непосредствена близост до дирекцията на пловдивската полиция. Според Христо Атанасов, брат на един от хората, които придружават всеизвестният пловдивски зевзек, той е бил нападнат снощи, в 22 ч пред читалище Алеко Константинов на бул .”6 септември” от двама души

„ Повалили са го на земята и започнали да го ритат като са му викали “Дай парите”. Той обикновено се движи заедно с брат ми. Когато забелязали, че и брат ми е наблизо побягнали. Стефчо и брат ми чули, как двамата се наговарят, да устроят на брат ми засада, когато се прибира. Затова той сменил маршрута си. Преди година и половина пак двама ги бяха нападнали поотделно като ги бяха пребили от бой. По описанията приличат на същите нападатели. Единият висок, а другият нисък, наркомани Тогава уж ги хванаха още на другия ден, благодарение на камерите на пешеходния мост. Ако някой има достъп до камерите в този район и може да ги разпознаем, ще бъде от полза за всички”, пише Христо Атанасов.

Припомняме, че през 2011г- Стефчо бе жестоко пребит пред чалга заведение. Тогава неизвестен нападател го атакува в груб, като чупи носа му и част от зъбите му. Под тепето поде дарителска акция за връщане усмивката на Стефчо, като благодарение на денталния специалист Дани Якуб това се случи. Той постави зъбни протези на Автографа безвъзмездно.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.