АктуалноБългарияЗелен градНовиниПод лупа

От „Градини и паркове“ днес се похвалиха, че са засадили цели ТРИ дръвчета с чужда помощ

След като вчера гръмко представиха „новата“, купена за стотици хиляди левове техника, втора ръка от общинското предприятие „Градини и паркове“ днес се похвалиха, че се засадили цели ТРИ дръвчета. За целта изпратиха прессъобщение до пловдивските медии от 120 думи /без да броим заглавието/ и 5 снимки, на които можете да преброите 7 участника в озеленителната акция.

Общината се хвали с 10-годишни транспортни средства за „Градини и паркове” за 700 000 лв.

От текста става ясно, че в засаждането са участвали и хора от гражданско сдружение, но не е описано кое е то. Същите присъстват и в друг общински пиар от днес, който няма да публикуваме. За сметка на това пък има дълбокомислен цитат от директора на ОП-то, който ви представяме с удоволствие.

Предлагаме на вашето внимание пълния текст на информацията:

Три нови дръвчета от вида полски ясен засадиха от „Градини и паркове“ заедно с представители на пловдивско гражданско сдружение пред детска градина „Славей“ на ул. „Полковник Сава Муткуров“.

Озеленяване паркове Пловдив

Това става по желание на хора, живеещи в квартала, да бъде възстановена зелената площ. Доскоро тя бе отъпкана от непрестанно паркиращи автомобили, но още през лятото екип на общинското предприятие обработи терена, обогати го с хумусна почва и затреви, а пред зеленото пространство постави и две нови пейки.

„Макар да сме в началото на януари, времето е хубаво и подходящо за залесяване, така че успяхме да изпълним поетия ангажимент да засадим и нови дървета“, коментира директорът на „Градини и паркове“ Веселин Козарев.

„Продължаваме да отстояваме запазването на всяка педя зелена площ“, заяви от името на сдружението гражданският активист Асен Костов, който също се включи в залесителната акция.

Козарев увери, че от предприятието реагират на всички получени сигнали от граждани. Телефонът на „Градини и паркове“ е 032/624 301.”

Без коментар…

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Оценявам високо, вложената ирония, от екипа – за съжаление, ситуацията е с превес в дърводобива…

  2. 7 човека 3 дръвчета.ТЪПИЯ ГЕРБЕРАСТКИ КМЕТ Е ЗА ТРЕПАНЕ ДОБРЕ,ЧЕ НЕ БЪРКА ОТ НЕГОВИЯ СИ ДЖОБ ЗА ЗАПЛАТИТЕ ИМ.Време е да се скопи герберасткия режим на работа и администрация ЦЪРВУЛИ АЛЧНИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина