От 1 юли пускат Пеещите фонтани – ГАЛЕРИЯ

Актуално Градът Живот Новини

Текат проби – ВИДЕО

В редакцията на Под тепето днес получихме отговор от Община Пловдив на читателското питане защо Пеещите фонтани замлъкнаха.

Според официалната информация от 2 дни текат проби на светлинно-музикалните програми, а в четвъртък тръгва шоуто.

От Строителната дирекция твърдят, че закъснението от един месец на старта на Пеещите фонтани е заради противоепидемичните мерки, за да няма струпване.

Поради факта, че обстановката с коронавируса е вече по- спокойна администрацията смята да не  лишава пловдивчани и гостите на града повече от тази любима атракция.

Първото шоу за сезона ще е в четвъртък от 21,30 часа. Запазва се традиционното работно време – всеки четвъртък, петък и събота от 21,30.

Озвучаването ще е с наличните три музикални програми, които са вече изработени и с уредени авторски права.

Има идея за следващата година програмата да се обогати с ново светлинно – музикално шоу, както и да бъде увеличена продължителността ѝ.

Споделете ни във:

4 thoughts on “От 1 юли пускат Пеещите фонтани – ГАЛЕРИЯ

  1. Тия от Общината нормални ли са? Противоепидемични мерки? Та още преди месеци отвориха стадионите, за какво струпване на фонтаните говорят? Това е площ в парка, не е в зала.

  2. Обяснения.. виенско колело може, а фонтани не..заради епидемията…дано някога излезе истинската причина…

    1. Добре, че поне са ни активни местните медии да им напомнят какво да правят, защо сами трудно вършат нещо като хората.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.