АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Опашка за плаж в Пловдив

Огромна опашка от деца и родители се изви пред парка с плаж и водни атракции в пловдивския район Тракия. Снимката е заснета тази сутрин, когато басейните имат така наречения „Happy Hour“/щастлив час/ – това е първият астрономически час, непосредствено от започване на работното време.

Авторът на кадъра е написал: „Така е, когато се мислиш за много хитър и как никой друг не се е сетил… Тази опашка е пред Акваленда в Пловдив между 9.30 и 10 сутринта – тогава има намаление на иначе доста солената цена… А на входа стои един с въженце и си гледа часовника. И изобщо не му пука, че един път това лято си се решил да идеш на басейн да видиш как почиват хората…“

Подобна гледка се оказа обичайна за сезона, проблемът е, че хората се редят още преди плажа да отвори и не всички успяват да влязат на цена с отстъпка.

Горещите летни дни са в разгара си. Вижте предложените от единствения дигитален пътеводител за града под тепетата Lost in Plovdiv за няколко места, които са малко по–отдалечени.

Басейни около Пловдив

Снимка: Веселина Божилова

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина