АктуалноГрадътКварталиНовини

Ограничават движението по бул. „Васил Априлов“ за два месеца

Ограничават движението по част по бул. „Васил Априлов“. Шофьорите ще бъдат затруднени в отсечката от кръстовището с бул. „Шести Септември“ до моста на река Марица.

От ОП „Организация и контрол на транспорта“ съобщават, че въвеждането на временна организация на движението е заради подмяна на част от водопроводната мрежа и реконструкция на западното платно в посочения участък. Моторните превозни средства, включително и автобусите на градския транспорт, ще се движат двупосочно в източното платно на бул. „Васил Априлов“. Строително-монтажните дейности ще продължат от 9 юли до 15 септември.

Маршрутите за движение на автобусите по линии №17 и №37от вътрешноградския транспорт на Пловдив се променят, както следва:

Линия№ 17

Посока:  Кв. ,, Прослав“ – ж.к . ,,Тракия“

Булевард ,,Шести септември“ спирка №240- бул. ,,Шести септември 1“, спирка №115- бул .,,Шести Септември 2“ ,  десен завой по бул. ,,Васил Априлов“ спирка №312 – ресторант ,,Шери“,  и по маршрута определен с Общинската транспортна схема.

В обратна посока маршрутът не се променя.

Линия№ 37

Посока:   Кв  ,, Христо Смирненски“- Авторемонтен завод

Булевард ,,Копривщица“ спирка №313- срещу Хотел ,,Бордо“, десен завой по бул. ,,Шести Септември“ спирка №115- бул. ,,Шести септември 2“ , спирка №116 – Второ ДКЦ и по маршрута определен с Общинската транспортна схема.

В обратна посока маршрутът не се променя.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина