Актуално

Официално: VIVACOM става спонсор на Ботев Пловдив

Изготвят специално мобилно приложение за всичко, свързано с отбора

Image title
VIVACOM стана официален спонсор Ботев. Срокът на партньорството между телеком оператора и футболния клуб е за една година. Жълто-черните ще дебютират с логото на новия си спонсор от началото на сезон 2014/2015. 
Според договора за партньорство, подписан в последните дни на 2013 година, марката на VIVACOM ще бъде позиционирана върху екипите на представителния отбор и ще присъства на стадион „Христо Ботев”, на тренировъчния център на клуба и младежката школа. Предвиждат се също така и различни възможности за съвместни маркетингови активности и търговски предложения, насочени към феновете и предлагането на разнообразно тематично съдържание, свързано с живота и представянето на клуба. Ще бъде разработено и специално мобилно приложение, което ще дава достъп в реално време до програмата за мачовете, резултати, снимки, видео и новини, свързани с отбора.

Партньорството с Ботев е нова и важна стъпка в политиката на VIVACOM за подкрепа на българския футбол и българския спорт като цяло.  Искрено вярвам, че това сътрудничество ще е много ползотворно и иновативно и пожелавам на отбора успешно представяне, както в българското първенство, така и на европейската сцена, споделя Александър Грънчаров, Главен маркетинг директор на VIVACOM.

Подкрепата на спонсор като VIVACOM е доказателство за добрия имидж, който нашият клуб продължава да гради и своеобразна оценка за работата, която вършим в последните години. VIVACOM е най-прогресиращата телекомуникационна компания в България и вярвам, че това партньорството ще бъде от полза и за двете страни, заяви председателят на съвета на директорите на клуба Юли Попов.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина