Общината издава строително разрешение за пробива под Централна гара

Актуално Градът Изпод тепето Новини
пробива под Централна гара

Община Пловдив ще издаде строително разрешение за пробива под Централна гара и първата копка на мащабния обект е въпрос на дни. Това разкри днес кметът Здравко Димитров пред журналисти.

„Имахме с министерството контакти и се разбрахме. Вчера достигнахме до консенсус с НКЖИ. Ще поканя г-н Папукчийски на пресконференция, за да ви обясни с детайли всичко- стартът, откъде ще се започне, етапност, кога ще се свърши”, добави Зико.

Преди седмица Министерството на регионалното развитие и благоустройство делегира на Община Пловдив задължението да издаде строително разрешение за пробива.

 

Споделете ни във:

5 thoughts on “Общината издава строително разрешение за пробива под Централна гара

 1. Неадекватният ни кмет разкопа половината град и нито един ремонт не е завършен. Също като Лечков навремето в Сливен. И той спортист и гербаджия. Това сега окончателно ще ни подлуди.

  1. Централна градска част пред гарата -както и оттатък- ще бъде съсипана, разкопана с рампи, подпорни стени, стълбища и пикалници и направена непроходима за хора и коли НЕ САМО ПО ВРЕМЕ на строежа, а завинаги.
   Проектирано от …железничари, с кокал между ушите.
   (Те плащат само за ДУПКА В РАМКИТЕ НА ИМОТА в чорбата; за развръзките и достъпа – да се оправя Градът с неговите крадливи мудреци)
   БЕТОННИЯТ мост вярно прослужил десетилетия доказва, че лесната връзка север-юг се прави с ПРЕМОСТВАНЕ горе, високо, с ажурни структури без завземане и съсипване на територии. Под моста се живее – както по света, сульо!

 2. Е как ще изпусне крокодила Зико това плюскане, в следващите 3 години града ще е кенеф, но кракадилите ще са още по- богати, а клетия гражданин ( и селндурите с него) ще гази в лайна, кал и мизерия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.